glf-i
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

glf-i

guximtar likfidus fuqija inkuadruse

ForumNano dhe Berisha I_icon_mini_portalLatest imagesKërkoRegjistrohuidentifikimi

Nano dhe Berisha

Shko poshtë 
AutoriMesazh
EgZ0nYy...

Numri i postimeve : 84

Nano dhe Berisha Empty
MesazhTitulli: Nano dhe Berisha   Nano dhe Berisha I_icon_minitimeTue Oct 20, 2009 10:33 pm

Pas vdekjes (lar qofte), Nano dhe Berisha paraqiten para Shen Pjetrit. Pasi I kqyri me vemendje dhe studioi "Dosjen" e secilit, sebashku me shenimet e "te derguarve" te tij ne toke, I dergon te dy neFerr(!?). Thone se atje Nano u denua, qe te jetoje me nje grua te shemtuar, perjetesisht!Gruaja, nje plake shtrige, ia nxiu kaq shume jeten, sa Nano u detyrua ti kerkoje takim Shen Pjetrit. Po, perpara ketij takimi, u ndal nje cope here ne vendin, ku ishte I detyruar te qendronte Berisha. Ishte kurioz te dinte, se me cfare shtrige e kishin denuar kundershtarin e tij politik, por sa e pa, zgurdulloi syte:Berisha ishte mbyllur ne nje qeli me Klaudia Shiferin!?

Kuptohet, pas ketij hetimi, nxitoi per ne takimin e kerkuar tek Shen Pjetri.

-Shoku Pjeter,-iu drejtua ai, -nuk e kuptoj, perse ky dallim?Ju e dini, qe une kam qene ne burg edhe ne toke

-Pse, cdallim ka ketu?

-Po ja, dallimi ne mes meje dhe Berishes: Ndersa une jam I denuar te jetoj perjetesisht me nje plake shtrige e te shemtuar, kurse Berisha me Klaudia Shiferin A nuk eshte padrejtesi kjo?

-Seshte e vertete, - ia ktheu Shen Pjetri,- je keqkuptuar

-Po une e pashe me syte e mi, qe ishte ne krahet e Klaudia Shiferit.

-Ashtu vertet. Por,ne kete rast, une kam denuar Klaudian dhe jo Berishen.

Konkurs nderkombetar

Per korrupsionin

Keto dite, u zhvillua Konkursi Nderkombetar i Korrupsionit, ku mori pjese edhe nje delegacion I nivelit te larte nga vendi yne.

Kryetari i jurise, nje kryetar fisi indianesh te Amerikes, percaktoi rregullat e konkurimit:Cdo pjesemarres do te ecte ne nje rruge, te ndertuar enkas per kete pune dhe, sipas shkalles se zhytjes ne balte, do te dilte edhhe niveli i korrupsionit ne vendin perkates. I pari e kaloi rrugen Bushi. Kembet iu zhyten ne balte deri te kerciri.Pastaj eci ne kete rruge Toni Bler. Balta i vajti deri afer gjurit.Ndersa Putini i Rusise u zhyt deri tek kofshet

Pastaj radha e kryeministrit shqiptar, Fatos Nano. Ai eci ne rruge kryularte dhe me hap rreshtor. Balta I zuri vetem takat e kepuceve(?) Kjo shkaktoi habine e te pranishmeve, dy prej te cileve (Drejtori te FMN-se dhe atij te BERZH-it) u ra te fiket ne vend.Qindra e qindra gazetare, nga te gjitha anet e botes, u mblodhen perreth kryeministrit tone dhe e bombarduan me pyetje. Vete Bushi dhe Bleri, jo me pak te cuditur se te tjeret, donin te dinin me shume, rreth ketij fenomeni; madje Presidenti i Amerikes nxori menjehere urdhrin e shkarkimit per kryetarin e CIA-s dhe per nepunesit e Shtepise se Bardhe, qe mbulonin Shqiperine se ata i kishin thene, qe "Shqiperia eshte vendi me i korruptuar ne bote"(!)

Nano po u pergjigjej pyetjeve te shumta, me nje nervozizem, qe vihej re (?) Dhe, kur pa, se pyetjet skishin te mbaruar, iu kthye gazetareve:

Ju lutem, pak shpejt, se jam mbi supet e Metes(!)

Fatos Nano tek berberi

Sapo u ul Fatosi, per tu qethur, berberi menjehere e pyet, se si duket Sali Berisha (?)

Fatosi nuk i pergjigjet, por vetem i hedh nje veshtrim zhbirues. Nderkohe, berberi vazhdon ta qethe dhe perseri e pyet, se cdo te behet me Sali Berishen (?) Klienti i rendesishem e sheh vengër dhe nenqesh lehtePo per cudine e tij, berberi kerkon te dije, se a mund te vije Berisha, ndonjehere, ne pushtet(?)Fatosi e degjon, por nuk i kthen pergjigje

Berberi e perseriti edhe here te tjera pyetjen, derisa mbaroi se qethuri dhe nisi te shkunde qimet.Ne keto caste, Fatosit nuk iu durua dhe i kthehet berberit:

- Me cave koken, gjithe kohen, me Berishen! Cfare doje te dije?

- Asgje.- i thote qete-qete berberi, - Thjeshte pyesja, per te te qethur me mire.

- Si do me qethje me mire, me pyetje te tilla idiote?

E po, kur te permendja Berishen, ty te ngriheshin qimet perpjete dhe une e kisha me kollaj per ti kapur me gershere(!)
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Nano dhe Berisha
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» D.U.D.A Nano

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
glf-i  :: Barcoleta-
Kërce tek: